tanya kaja

Thursday, April 14, 2016

Meniu 14. Aprilie + Mancare de post




SUPE/LEVESEK/SOUP




Ciorba de pui „á' la grec”
Csirkecsorba
Chicken soup „á la grec”
350g 11 lei

* Supa indian picant Manchow
Indiai pikáns Manchow leves
Spicy indian Manchow soup
350g 12 lei





Peste/Hal/Fish

Macrou la cuptor cu lamaie
Lerben sult makrela citrommal
Oven baked Mackerel with lemon
300g 18 lei


PUI/ CSIRKE/ CHICKEN


Piept de pui grill
Grillezett csirkemell
Grilled chicken breast
170g 13.5 lei




PORC/DISZNO/ PORK


Ceafa la cuptor umplut cu legume
Lerben sült flekken zöldséggel töltve
Pork oven baked with vegetables inside
170/50g 15.5

Musaka cu carne tocata de porc si legume startificate
Muszaka disznó darált hússal és réteges zöldségekkel
Moussaka with pork and vegetables
300g 16 lei



VEGETARIAN/
VEGETÁRIÁNUS/ VEGETARIAN

* Tocanita de cartofi
Krumpli fozelek
Potato stew
350g 12 lei

* Iahnie de linte cu ochiuri
Lencsefőzelék tükörtojással
Lentils stew with eggs
250g 13.5 lei

Clatita cu praz si cascaval
Sajtos porehagymas palacsinta
Leek&cheese crepe
220g 9 lei

* Humus cu paine prajita
Hummus piritossal
Hummus with toast
150/100g 9.5lei





GARNTURI/ KÖRETEK/
SIDEDISHES

* Cartofi natur
Natur krumpli
Natur potatoes
200g 7 lei


* Cuscus cu legume
Tarhonya zoldseggel
Cuscus with vegetables
180g 7 lei





Pofta buna!
Jó étvágyat!
Enjoy it! :)


* - mancare vegana, de post




DESERTURI/
DESSZERTEK/ DESSERTS

Clatita cu gem
Lekváros palacsinta
Pancake with jam
200g 6 lei

Clatita cu crema de ciocolata
Csokoládékrémes palacsinta
Chocolate crepe
200g 6 lei

Ciocolata de casa
Hazicsoki
Homemade chocolate
110g 6.5 lei

Lapte de pasare
Madártej
Floating islands
100g 4 lei






SALATE, MURĂTURI/
SALATÁK,SAVANYÚSÁGOK/
SALAD,PICKLES

Salata din legume proaspete
Friss zöldségsaláta
Fresh vegetable salad
150g 5.5 lei

Salata de varza
Káposztasaláta
Cabbage salad
150g 4.5lei

Gogosari murati
Savanyú paprika
Pickled peppers
150 g 4.5 lei

Ardei iuti murati
Savanyú csipőspaprika
Pickled chili peppers
20 g 2 lei

No comments:

Post a Comment